Wie zijn de Junior Scouts

scouts RGB

Leden van Scouting die 10 tot 12 jaar oud zijn heten Junior Scouts. Ze houden van een flinke dosis actie, avontuur en plezier, zomerkamp en het ontdekken van de wereld om zich heen. Het thema dat bij Junior Scouts centraal staat is dan ook ‘uitdaging en plezier’. Junior Scouts leren samenwerken en ondernemen met elkaar allerlei leuke Scoutingactiviteiten.

Deze speltak draait op zaterdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur.

Het leidingteam bestaat uit Marco van Oort, Mike Smulders, Rens van de Giessen, Iris Verlouw en Hanna Ibrahim.

Iedereen kan gratis en vrijblijvend vier keer komen kijken om de sfeer te proeven. Dus als je zin hebt in actie, avontuur en iedere week wat anders, kom dan snel een keer langs en ervaar het zelf!

Junior Scouts

Voor alle vragen over de Junior Scouts, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger en op zoek naar een uitdaging waarbij je de mogelijk-heid krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdleden?

Bekijk dan zeker onze vacatures!  arrow right