Wie zijn de Scouts

scouts RGB

Leden van Scouting die 12 tot 15 jaar oud zijn heten Scouts. Ze koken tijdens het zomerkamp op hun eigen kampvuur en ontdekken de wereld om zich heen. Het thema dat bij
Scouts centraal staat is dan ook ‘ontdekkingsreis’. Scouts leren samenwerken en krijgen een grote mate van zelfstandigheid.

Deze speltak draait op zaterdagochtend van 14.15 uur tot 16.15 uur.

Het leidingteam bestaat uit Debby Boot, Michael van Hees Olaf Jonkman en Wesley Grul.

Iedereen kan gratis en vrijblijvend vier keer komen kijken om de sfeer te proeven. Dus als je zin hebt in actie, avontuur en iedere week wat anders, kom dan snel een keer langs en ervaar het zelf!

Scouts

Voor alle vragen over de Scouts, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger en op zoek naar een uitdaging waarbij je de mogelijk-heid krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdleden?

Bekijk dan zeker onze vacatures!  arrow right