Wie zijn de Explorers

explorers RGB

Jongeren van 15 tot 18 jaar worden bij Scouting Explorers genoemd. Explorers organiseren hun eigen activiteiten in binnen- en buitenland en gaan bijvoorbeeld kanoën in de Ardennen of op wandelweekend in Duitsland. Deze speltak is dan ook zeer zelfstandig en leert goed om te gaan met verantwoordelijkheden.

Deze speltak draait op vrijdagavond van 19.15 uur tot 22.15 uur.

Het begeleidingteam bestaat uit Claire Westrup, Mark Vogels en Carola Killian.

Iedereen kan gratis en vrijblijvend vier keer komen kijken om de sfeer te proeven. Dus als je zin hebt in actie, avontuur en iedere week wat anders, kom dan snel een keer langs en ervaar het zelf!

dsc 0180 01  dsc04886

Voor alle vragen over de Explorers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de begeleiding.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger en op zoek naar een uitdaging waarbij je de mogelijk-heid krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdleden?

Bekijk dan zeker onze vacatures!  arrow right