Wie zijn de Bevers

bevers RGB

De leden van 5 tot 7 jaar worden bij Scouting Bevers genoemd. Bevers doen samen leuke activiteiten in de natuur. Ze spelen in het fantasiedorp Hotsjietonia en doen spelletjes met Stuiter, Sterre en Steven Stroom en de andere bewoners van het dorp.

Deze speltak draait op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Het leidingteam bestaat uit Rina Beekman, Mirjam Volgels en Zegert van Eijk.

Iedereen kan gratis en vrijblijvend vier keer komen kijken om de sfeer te proeven. Dus als je zin hebt in actie, avontuur en iedere week wat anders, kom dan snel een keer langs en ervaar het zelf!

Bevers

Voor alle vragen over de Bevers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger en op zoek naar een uitdaging waarbij je de mogelijk-heid krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdleden?

Bekijk dan zeker onze vacatures!  arrow right