Wie zijn de Welpen

welpen RGB

Jongens en meisjes van 7 tot 10 jaar heten bij Scouting Welpen. Welpen spelen in het Jungleboekthema, dat gebaseerd is op het oorspronkelijke verhaal van Rudyard Kipling. Samen met het jongetje Mowgli en Shanti, het meisje uit het mensendorp, beleven de Welpen de spannendste avonturen in de jungle.

Deze speltak draait op zaterdagochtend van 10.15 tot 12.15 uur.

Het leidingteam bestaat uit Martijn Kalkhoven, Marco van Andel, Stefan Vlijm, Jeffrey van Wijk en Arwen Vogels.

Iedereen kan gratis en vrijblijvend vier keer komen kijken om de sfeer te proeven. Dus als je zin hebt in actie, avontuur en iedere week wat anders, kom dan snel een keer langs en ervaar het zelf!

Welpen

Voor alle vragen over de Welpen, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger en op zoek naar een uitdaging waarbij je de mogelijk-heid krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdleden?

Bekijk dan zeker onze vacatures!  arrow right