Welp van de maand maart

Jasmine is de nieuwe welp van de maand. Zij is dat de hele maand maart.

Welp van de maand maart 2014

Opkomst zaterdag 22 maart 2014

Wat was het leuk afgelopen zaterdag. De Welpendag met de Talentenavond was een enorm succes. Heel gezellig. Via deze weg wil ik alle ouders nog bedanken voor hun hulp met het maken van hapjes en naderhand weer met opruimen van de zaal. Ik vond het leuk om te zien dat er zo'n grote opkomst van enthousiaste ouders en verder familieleden waren. En het belangrijkste volgens mij vonden de Welpen zelf het ook enorm leuk.

Als er Welpen zijn, die afgelopen zaterdagavond er wel waren en geen insigne hebben gehad, mogen ze uiteraard zaterdag even bij de leiding aan de groene bloes trekken. Ze krijgen deze dan alsnog. Martijn heeft foto's geplaatst op de welpenwebsite, daar komen na vrijdag de foto's van Iris nog bij. Als u nog leuke foto's hebt die gedeeld mogen worden, mail ze gerust. Of neem ze zaterdag mee op usb.

Zaterdag hebben we weer gewoon opkomst. Wat we gaan doen is nog een grote verassing. Het wordt vast weer leuk. EN ik zeg t nog maar een keer. Bij scouting is het handig als je kleding aan doet die vies mag worden of tegen een stootje kan.

Tot zaterdag!

Yalahi!!!

Mirjam Vogels

schrijven

Opkomst zaterdag 15 maart Welpendag

Zaterdag is het zover. De Welpendag. 's Morgens hebben we eerst generale repetitie. Kijk thuis nog even wat voor kleren jullie aan willen of attributen jullie mee willen nemen 's avonds. Je kan dat 's morgens al meenemen. Graag in een gesloten tas, met daarop je naam. 's Morgens is er gewoon opkomst. Wel in de Beverzaal. Voor deze ene keer mogen we ruilen met de Bevers.

En 's avonds is het optreden ook in de Beverzaal. Dat begint om 19.00. De zaal gaat open om 18.30. Het duurt 's avonds tot 21.30.

Een aantal welpen had aangegeven om iets lekkers te bakken of te maken met hun moeder of vader. Voor 's avonds. Ik stuur daar nog even een aparte mail over.

Wat neem je mee aan kleding of attributen. Je weet zelf aan welk nummer of act je meedoet. En wat je daarbij aandoet. Als je elke keer dezelfde kleding aan wilt omdat dat nu eenmaal je lievelingskleding is. Of je allermooiste kleding. Is ook allemaal goed. Voor onze laatste act is echter handig als je een zwarte broek of heeel donkerblauw aan doet en een wit T-shirt of bloes.

Hebben jullie er zin in? Wij ook?

Tot zaterdag!

Yalahi!!!