Lid worden

Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Niet voor niets heeft Scouting jeugd- en kaderleden die binnen één of meerdere speltakken actief zijn!

Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van Scouting A.P.V. Gorinchem? Lijkt het je super om leiding te geven aan een enthousiaste groep kinderen? Neem dan contact met ons op.

SN Logo

Informatie over het lidmaatschap

Scouting staat voor uitdaging! Al vanaf 5 jaar kun je lid worden. Als je lid wilt worden van Scouting A.P.V. Goricnhem kun je eerst vier keer gratis komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep. Mocht je het na deze vier keer niets vinden, dan ben je nergens toe verplicht. Vind je het wel leuk, dan word je automatisch lid en mag je iedere week komen. Als je een paar maanden lid bent word je geïnstalleerd en mag je je Scoutfit dragen. Op dat moment hoor je er echt bij!

Wil je lid worden, let dan wel op het volgende:

• Je kunt vier keer gratis komen kijken, daarna moet je besluiten lid te worden. Word je geen lid, dan kun je niet meer komen. Je betaalt dan namelijk geen contributie.
  • Het lidmaatschap gaat in vanaf de eerste van de maand, dan betaal je ook contributie.
  • Als je lid bent dan verwacht de leiding dat je er iedere opkomst bij bent. Als je een keertje niet kunt moet je je altijd afmelden bij de leiding.
  • Als je lid bent verwachten we dat je zo snel mogelijk een Scoutfit blouse draagt. Een das en tekens draag je pas vanaf het moment dat je bent geïnstalleerd.

Hoe oud ben jij?

Voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn er bij Scouting zogenaamde speltakken:

• Bevers: 5-7 jaar
  • Welpen: 7-10 jaar
  • Junior Scouts: 10-12 jaar
  • Scouts: 12-15 jaar
  • Explorers: 15-18 jaar
  • Roverscouts: 18-25 jaar
  • Plus Scouts: 21 jaar en ouder
 Meer informatie over de verschillende leeftijdsgroepen  arrow right

vacature alert 2

We zoeken enthousiaste vrijwilligers voor diverse functies!

Geïnteresseerd, lees meer  arrow right