Wie is de Wolpherenstam

roverscouts RGB

De Wolpherenstam zijn jongeren tussen de 18 en 22 jaar. De leden hebben een duidelijke eigen inbreng en zijn zeer zelfstandig. Zij organiseren hun eigen kampen en activiteiten en hebben de mogelijkheid door te groeien naar vrijwilliger. Soms zijn dat ruige en avontuurlijke Scoutingactiviteiten zoals bijvoorbeeld wadlopen, nachtelijke kompastochten, loopweekenden en kanoen. Maar de Wolpherenstam is ook in voor hobbyen met elektriciteit, hout en zeefdruktechnieken.

De Wolpherenstam komt op de oneven weken bij elkaar op zaterdagavond van 20.00 tot 23.00 uur.

De coördinatoren zijn Bram Burggraaff, Jeromy Hettinga en Justin Biesheuvel.

Iedereen kan gratis en vrijblijvend vier keer komen kijken om de sfeer te proeven. Dus als je zin hebt in actie, avontuur en iedere week wat anders, kom dan snel een keer langs bij de Wolpherenstam en ervaar het zelf!

Roverscouts

Voor alle vragen over de Roverscouts, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de coördinatoren.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger en op zoek naar een uitdaging waarbij je de mogelijk-heid krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdleden?

Bekijk dan zeker onze vacatures!  arrow right