Wie zijn de Torenvalken

plusscouts

De Torenvalken zijn alle leden van Scouting die ouder zijn dan 21 jaar. Het programma wordt met elkaar bepaald op basis van de interesses van de leden. Denk aan een actieve buitenopkomst zoals een hike met diverse Scoutingtechnieken, een fietsspeurtocht of een kanotocht in de Biesbosch. Maar een gezellige spelletjesavond met een hapje en een drankje of een creatieve activiteit is ook goed mogelijk. Bij iedere activiteit wordt vooraf met elkaar besloten wie het gaat organiseren. Er wordt bij de Torenvalken niet bij voorbaat vanuit gegaan dat je aanwezig bent, deelname is vrijblijvend. Als Torenvalk help je wel regelmatig mee bij uitdagende activiteiten of evenementen van de groep.

De Torenvalken komen ongeveer om de maand op zaterdagavond van 20.00 tot 23.00 uur of op zondagmiddag van 12 tot 18 uur bij elkaar.

De coördinator is Mark Vogels.

Iedereen kan gratis en vrijblijvend één keer komen kijken om de sfeer te proeven. Dus als je zin hebt in actie, avontuur op een vrijblijvende manier, kom dan snel een keer langs en ervaar het zelf!

Plus Scouts

Voor alle vragen over de Plus Scouts, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de coördinator.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger en op zoek naar een uitdaging waarbij je de mogelijk-heid krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdleden?

Bekijk dan zeker onze vacatures!  arrow right