Maatregelen coronavirus met betrekking tot Scouting APV

Vandaag heeft de overheid en Scouting Nederland haar advies aangescherpt
wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus.

Dat betekent dat alle opkomsten en andere activiteiten de komende weken, die tot en met 31 mei gepland stonden, NIET doorgaan.

Lees het bericht van Scouting APV die aan alle ouders en leden is gestuurd.

Meer informatie over Scouting en het coronavirus vindt u terug op de website van Scouting Nederland.

Wie zijn de Plus Scouts

plusscouts

Ben je 22 jaar of ouder, dan kan je lid worden van de Plus Scouts. Plus Scouts zijn leden die het leuk vinden om bij Scouting te blijven, met elkaar leuke activiteiten te doen en zich af en toe in te zetten voor de eigen groep.

Scouting APV heeft twee 22+ leeftijdsgroepen waar je lid van kan worden: de Hugo de Groot Stam en de Torenvalken.

Wanneer wordt je lid van één van de twee Plus Scout groepen.

De Hugo de Groot Stam

• Hebben ongeveer 24 bijeenkomsten per jaar.
  • De bijeenkomsten zijn overwegend op zaterdagavond in de oneven weken van 20.00 tot 23.00 uur.
  • Er is geen budget voor de bijeenkomsten, je betaald alleen een basiscontributie. Activiteiten en kampen die geld kosten worden onderling met elkaar betaald.
  • De leeftijd is vanaf 22 jaar en ouder.

De Torenvalken

• Hebben ongeveer 10 bijeenkomsten per jaar.
  • De bijeenkomsten zijn overwegend op zondag(middag) van 10.00 tot 17.00 uur of op een zaterdagavond van 20.00 tot 23.00 uur, afhankelijk van de activiteit.
  • De leeftijd is vanaf 22 jaar en ouder.

Voor beide groepen betaal je voor 'het aantal bijeenkomsten per jaar'. Ben je lid van de Torenvalken, maar wil je een keer meedraaien met het programma van de Hugo de Groot Stam, dan is dit altijd mogelijk. Hetzelfde geldt omgekeerd: ben je lid van de Hugo de Groot Stam en wil je een keer een activiteit samen met de Torenvalken doen, dan is dit ook mogelijk.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger en op zoek naar een uitdaging waarbij je de mogelijk-heid krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdleden?

Bekijk dan zeker onze vacatures!  arrow right