Maatregelen coronavirus met betrekking tot Scouting APV

Vandaag heeft de overheid en Scouting Nederland haar advies aangescherpt
wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus.

Dat betekent dat alle opkomsten en andere activiteiten de komende weken, die tot en met 31 mei gepland stonden, NIET doorgaan.

Lees het bericht van Scouting APV die aan alle ouders en leden is gestuurd.

Meer informatie over Scouting en het coronavirus vindt u terug op de website van Scouting Nederland.

Wie zijn de Welpen

welpen RGB

Jongens en meisjes van 7 tot 10 jaar heten bij Scouting Welpen. Welpen spelen in het Jungleboekthema, dat gebaseerd is op het oorspronkelijke verhaal van Rudyard Kipling. Samen met het jongetje Mowgli en Shanti, het meisje uit het mensendorp, beleven de Welpen de spannendste avonturen in de jungle.

Scouting APV heeft twee Welpen groepen

Zaterdagochtend

• Van 9.30 uur tot 11.30 uur
  • Het leidingteam bestaat uit: Marco van Gelder, Martijn Veenvliet en Pim Claessens

Zaterdagmiddag

• Van 12.15 uur tot 14.15 uur
  • Het leidingteam van de groepen bestaat uit: Stefan Vlijm, Jeromy Hettinga, Patricia van Keulen en Martijn Kalkhoven

Iedereen kan gratis en vrijblijvend vier keer komen kijken om de sfeer te proeven. Dus als je zin hebt in actie, avontuur en iedere week wat anders, kom dan snel een keer langs en ervaar het zelf!

Welpen

Voor alle vragen over de Welpen, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger en op zoek naar een uitdaging waarbij je de mogelijk-heid krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdleden?

Bekijk dan zeker onze vacatures!  arrow right