Koninklijke Onderscheiding voor Marco Teunissen

Groot applaus van het zomerfeest publiek dit jaar. Deze keer niet voor een artiest, maar voor onze eigen Marco Teunissen!

Marco kreeg op het grote podium een Koninklijke Onderscheiding opgesteld van burgemeester Barske. Hij is nu lid in de orde van Oranje Nassau. Directe aanleiding was dat hij 25 jaar en zeer intensief vrijwilliger is voor de Zomerfeesten in Gorinchem. Maar natuurlijk krijgt Marco de onderscheiding ook voor zijn inzet voor onze vereniging.

Onderscheiding Marco Small

Inmiddels bijna 25 jaar geleden was Marco oud genoeg om leiding te mogen geven en dat deed hij gelijk! Hij startte bij de verkenners, jongens van 11 tot 15. Daar vielen de kwaliteiten van Marco al snel op. Hij richt zich graag op de ontwikkeling van kinderen. Dat gaat hem gemakkelijk af. Hij trekt gemakkelijk de aandacht van de kinderen en geeft altijd een heldere uitleg. Dat gaat bij Marco vaak erg goed gepaard met wat gekkigheid op zijn tijd.

Onderscheiding Marco 1

In alle jaren heeft Marco behoorlijk wat voor de vereniging gedaan. Zo is hij niet alleen leiding, maar ook magazijn- en gebouwbeheerder geweest. Een aantal jaar geleden dreigde er een tekort aan leiding bij de Junior Scouts. Marco bood zich spontaan aan. Deze overweging kostte hem slechts enkele minuten. En ook dat kenmerkt Marco. Hij helpt onze vereniging waar hij kan! 2013 is een bijzonder jaar.

Onderscheiding Marco 2

Eerder dit jaar kregen Henk en Elly, de ouders van Marco ook een Koninklijke Onderscheiding voor onder andere hun inzet voor onze vereniging. Samen met Chris Brouwers zijn er dit jaar vier van onze leden Koninklijk Onderscheiden.

Onze vereniging is erg trots op Marco!

Marco, namens de hele groep: Gefeliciteerd!

vacature alert 2

We zoeken enthousiaste vrijwilligers voor diverse functies!

Geïnteresseerd, lees meer  arrow right