Wie zijn de Torenvalken

plusscouts

De Torenvalken zijn leden van Scouting die ouder zijn dan 22 jaar. Het programma wordt met elkaar bepaald op basis van de interesses van de leden. Denk aan een actieve buitenopkomst zoals een hike met diverse Scoutingtechnieken, een fietsspeurtocht of een kanotocht in de Biesbosch. Maar een gezellige spelletjesavond met een hapje en een drankje of een creatieve activiteit is ook goed mogelijk. Bij iedere activiteit wordt vooraf met elkaar besloten wie het gaat organiseren. Er wordt bij de Torenvalken niet bij voorbaat vanuit gegaan dat je aanwezig bent, deelname is vrijblijvend. Als lid help je wel regelmatig mee bij uitdagende activiteiten of evenementen van de groep.

De Torenvalken komen 10 keer per jaar bij elkaar op zondag(middag) van 10.00 tot 17.00 uur of op zaterdagavond van 20.00 tot 23.00 uur, dit afhankelijk van de activiteit..

De coördinator is Mark Vogels.

Iedereen kan gratis en vrijblijvend één keer komen kijken om de sfeer te proeven. Dus als je zin hebt in actie, avontuur op een vrijblijvende manier, kom dan snel een keer langs bij de Torenvalken en ervaar het zelf!

Voor alle vragen over de Torenvalken, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de coördinator.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right

Plus Scouts